4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

MHP adayından gazilere ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmangazi Belediye Başkan Adayı Basri Sönmez, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Basri Sönmez, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesini ziyaret etti.

MHP İl ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette yerel yönetimlerin kendileri ile hiç ilgilenmemesinden şikayet eden gazileri dinlerken MHP'li Başkan adayının gözleri doldu.

Gaziler için yapılacakların bir hizmetten ziyade bir ödenmesi gereken olduğunu dile getiren Sönmez "Kendi canlarını hiçe sayarak biz bu günümüzü hediye edenlerin yarınını kolaylaştırmak bizim boynumuzun borcudur. 30 Mart sabahı Osmangazi yeni bir umutla yeni bir güvenle uyanacak. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren öncelikli çalışmalarımızdan birisi gazilerimize borcumuzu ödemeye yönelik projeler olacak. İlk hedefimiz derneğimize bir otobüs tahsis ederek onarlın hayatını kolaylaştıracağız. Belediye bünyesindeki tiyatro, sinema gibi kültürel ve sosyal aktivitelerin yanı sıra başta Bursaspor'umuzun maçaları olmak üzere sportif faaliyetlerden ücretsiz yaralanmalarını sağlayacağız. Gazilerimizin ailesini kendi ailemiz kabul ederek bu sorumluluk duygusu ile onarla sahip çırakcağız" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Sönmez Gazilere Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 18:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?