3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

MHP esnafın derdine çare olacak

MHP ESNAFIN DERDİNE ÇARE OLACAK

MHP Bursa milletvekili adayı Cüneyt Karlık, küçük esnafa sahip çıkacaklarını belirterek, "İktidara geldiğimizde AVM'lerin şehir dışında kurulmasını sağlayacağız. Mevcut süper marketleri de küçültüleceğiz" dedi.

MHP milletvekili adayları Cüneyt Karlık, Yavuz Koca ve Murtaza Kılıç, Yıldırım Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Özkarayurt'u ziyaret etti. Büyük marketlerin küçük esnafı bitirdiğini söyleyen Özkarayurt, "Hiper ve süper marketlerin şehir dışına çıkarılmasını istiyoruz. Birileri Ankara'dan teşviki ve yerel belediyelerden de yeri alıyorlar. 33 çeşit esnaf dalını öldürüyorlar. Bir süper market sabah 08:00'da açılacak, 22.00'da kapacak. Bunların arasında kalan esnaf sanatkarımız ne iş yapacak. Hiper marketler esnafın hakkını yiyor" diye konuştu.

MHP'nin hilal kart projesi ile küçük esnafa destek olacağını söyleyen Cüneyt Karlık, 12 Haziran seçimlerinin ardından esnafın rahatlayacağını ileri sürdü. AVM'lerin şehir merkezindeki küçük esnafı yıprattığını dile getiren Karlık, "12 Haziranda iktidara gelirsek, esnafımızın gece gündüz yanında olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. MHP'ye karşı güzel bir teveccüh var. Bu da sandığa yansıyacaktır. Süper marketlerin merkezlerde kurulmamasını sağlayacağız. Mevcut süper marketleri küçülteceğiz. Esnafımıza sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.

MHP ESNAFIN DERDİNE ÇARE OLACAK
MHP ESNAFIN DERDİNE ÇARE OLACAK
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 16:36:00
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 23:49:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?