3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

MHP seçim karargahını açtı

MHP SEÇİM KARAGAHINI AÇTI

Bursa'da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Altıparmak Caddesi üzerinde seçim bürosu açtı.

Yaklaşan 12 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren MHP Bursa teşkilatı, bir seçim bürosu daha açtı. MHP milletvekili adayı Arif Demirören'in seçim bürosunun açılışına MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, milletvekili adayları ve partililer katıldı. 12 Haziran seçimlerinde MHP'nin iktidara geleceğini iddia eden milletvekili adayı Demirören, "Heyecanımızı kaybetmeyeceğiz. Halkın derdine çare bulacağız. Bursa, MHP'ye güveniyor" dedi.

12 Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirten Büyükataman, "MHP kadroları ülkenin gidişatına çözüm bulacak. Biz milletimizden yetki talep ediyoruz. Bu seçim ülkemiz ve milletimiz için kader seçimidir. Bir dahası da olmayacaktır. Sevdası Türkiye olan her vatandaşı, ülkenin yarınları adına endişe taşıyan insanları omuz omuza mücadeleye davet ediyoruz. İhanet hesaplarını boşa çıkartmalıyız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Büyükataman ve Demirören, seçim bürosunun açılışını yaptı. Programdan sonra milletvekilleri, Orhangazi Parkı'ndaki MHP standını ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan MHP milletvekili Necati Özensoy, Bursalıların sıkıntılarını dinledi.

MHP SEÇİM KARAGAHINI AÇTI
MHP SEÇİM KARAGAHINI AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2011 Cumartesi 17:42:02
Güncelleme :18 Mayıs 2011 Çarşamba 10:46:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?