6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

MHP'den esnafı rahatlatacak proje

MHP'DEN ESNAFI RAHATLATACAK PROJE TEKLİFİ

Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, iktidara geldiklerinde büyük alışveriş merkezlerini organize ticaret bölgelerinde toplayarak, küçük esnafı rahatlatacaklarını söyledi.

İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP genel başkan yardımcıları Münir Kutluata, İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Hamit Homriş ve Necati Özensoy, Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi (BTÇH) Birliği'ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Şeref Akgün, Bursa'nın tarihini ayakta tutmak için çalıştıklarını söyledi.

BTÇH üyesi Muhsin Özyıldırım ise, Bursa için önemli bir yere sahip olan tarihi hanlar bölgesinin şehrin vazgeçilmezleri arasında olduğunu dile getirdi. Perakende Kanunu'nun çıkartılması için MHP'li milletvekillerinden talepte bulunan Özyıldırım, ticarette rekabet ortamının düzenlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Tanrıkulu, şehir içindeki esnafı rahatlatmak için her türlü projeye destek verdiklerini ifade etti. Büyük alışveriş merkezleri için organize ticaret bölgesi projesi hazırladıklarını kaydeden Tanrıkulu, "Bunu burada ilk defa açıklıyorum. Şehir içindeki küçük ve orta ölçekli esnafımızın rahat olması lazım. Organize ticaret bölgesi projemiz hazır. Bunu hayata geçirmek için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Bize yol göstermelisiniz" dedi.

MHP'DEN ESNAFI RAHATLATACAK PROJE TEKLİFİ
MHP'DEN ESNAFI RAHATLATACAK PROJE TEKLİFİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 13:08:05
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 16:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?