3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

MHP'den gövde gösterisi

TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener, iktidarın 29 Mart'ta Osmanlı tokadı yiyeceğini ileri sürdü.

Bursa'nın Mustafekamalpaşa ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediye başkan adayları, il genel meclisi ve belediye meclisi adaylarının tanıtıldığı toplantıya katılan Meral Akşener, "AK Parti ve CHP kayıkçı kavgası yapıyor. Ülke genelindeki işsizlik Bursa'da da açık ara öne çıkmıştır. Başbakan bocalıyor. Vatandaş işsizlik, fakirlik ve yoksullukla baş başa bırakıldı.

Başbakan, 'İşsizliğin önüne geçmenin formülünü söyleyin' diyerek muhalefetten yardım bekliyor, çare bekliyor. Ergenekon ve Davos'un gölgesinde seçime girmeyi planlıyor. Adalet Bakanı'nın, 'Oy yoksa hizmet yoktur' lafı vatandaşı rahatsız etmektedir. Bu millet bu tür tehditlere inanmaz, boyun eğmez. Bu millet bu iktidara 29 Mart seçimlerinde bir Osmanlı tokadı atacaktır. MHP adayları ve ekibi liyakatli ve ihlaslı insanlardan oluşuyor. 29 Mart'ta üç hilal tekrar doğacaktır" dedi.

MHP İl Başkanı Arif Demirören ise "Bursa ve Mustafakemalpaşa'ya yapılan yatırımların Karadeniz fıkralarından farkı yoktur. İktidar partisi 5 yılını anlatmalı ve hesabını vermelidir. Bursa MHP'nin projelerini konuşmaktadır. İktidar MHP'nin projeleriyle yola çıkmamalıdır. 30 Mart'ta yeni bir güneş doğacak. Mustafakemalpaşa üç hilali merkez ve dört beldede dalgalandıracaktır" diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Sefa Cihan Çukran ise, "Yaşanan ekonomik krizle birlikte, iktidar yetkilileri fabrika açılışları yaparken, şimdi dönerci dükkanı açmaya başladılar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 14:17:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?