4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

MHP'li Gazioğlu'nun duygusal anları

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gazioğlu, hemşehrileri ile bir araya geldi. Dağ-Der üyelerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Gazioğlu, önce gözyaşlarına hakim olamadı, sonra mahalle muhtarı ile karşılıklı kaşık oynadı.

Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Dağ-Der) tarafından Çamlıca Mahallesi Lokali'nde düzenlenen geceye katılan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gazioğlu, büyük sevgi gösterileriyle karşılandı.

Orhaneli doğumlu olan Gazioğlu, gördüğü alaka karşısında duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. Dağ-Der üyeleri Gazioğlu'nu ayakta alkışladı. Konuşmak için kürsüye çağrılan Gazioğlu, güçlük çekince tekrar yerine oturdu.

Oyun havalarının ardından kürsüye çıkan Gazioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kendi şahsında kazanılacağını belirterek, "Benim ismimde kazanılacaktır ama sizler belediye başkanı olacaksınız. Gelin bu belediye başkanlığını bir de dağlılar alsın, bir de biz alalım. Çünkü Bursa'nın gerçek sahipleri biziz. Biz Osmanlı İmparatorluğu'nun kurulduğu ilk günden bu yana Bursalıyız. Bunun için o makama yakışan kişiler, münasip olan kişiler ve olması gereken kişiler de biziz. Madem ki sahip biziz, o zaman patron da olmamız lazım. Bizim gençliğimizde aşağılamak için dağlı denirdi. Medeni olmayan insanlar anlamında kullanırdı. Ama bizler dağlıları imtiyazlı hale getirdik" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Çamlıca Mahallesi muhtarıyla birlikte sahneye çıkan MHP'li Mehmet Gazioğlu kaşık oynadı. Dağ-Der üyelerinin tezahüratları arasında kaşık oynayan Gazioğlu, oyunun sonunda herkes tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda Gazioğlu etrafını saran vatandaşlar sebebiyle salondan güçlükle çıkabildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 12:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?