3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

MHP'nin İnegöl başkan adayı; Orhan

MHP'nin İnegöl Belediye Başkan adayı Burhan Orhan, MHP Grup Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Meral Akşener'in de katıldığı törenle kamuoyuna tanıtıldı.
21. dönem Bursa Milletvekili Burhan Orhan, akşam Alyans Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle tanıtıldı.

MHP Grup Başkanvekili Meral Akşener, Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. MHP'nin İnegöl'deki kozu Burhan Orhan ise, "Çatışmaya değil, çalışmaya geliyoruz" derken, birinci önceliklerinin su meselesi olduğunu söyledi.

Orhan, "Güney Marmara'nın bereketli topraklarında kurulan ilçemizin önümüzdeki 29 Mart mahalli seçimlerinde şehremini seçilecektir. Yani şehrin en güvenilir kişisini, muhterem İnegöl halkı sandık başına giderek belirlemiş olacaktır. Bizlerde, sanayimizle, mobilyamızla, köftesi, kaplıcası, turizmi ve bereketli toprakları ile bilinen tanınan, dünya markası olan ilçemizin yönetimine talibiz. Kadromuz tecrübeli, birikimli; en güzel hizmetleri vermek için çalışacağımıza söz veriyorum. Bu güne kadar İnegöl'ü yöneten ve emeği geçen, sivil toplum örgütleri, çiftçisinden, üretimine, mobilyasına, İnegölsporuna kadar katkıda bulunan herkesi saygıyla anıyorum. İnegöl'ümüz her şeyin en iyisine layıktır. Bunun için, bizlerde sizlerin karşısına dev projelerle çıkacağız" dedi.

Evliya Çelebi'nin "Velhasıl Bursa sudan ibarettir" dediğini hatırlatan Orhan, "Kaldı ki İnegöl çok çok daha sudan ibarettir. Her tarafı kaynaklarla, sularla dolu olan bir yerde kuyu suyu içmekteyiz. Bizim olmazsa olmazımız, içilebilir sudur. Hava kirliliği olmamalıdır. Bir diğer mesele ulaşım ve trafiktir. Görevimiz, trafiği rahatlatmak ve üst üste park edilen araçları, sokaklardan otoparklara taşımaktır. Bütün mahalleler, bahsettiğimiz projelerden nasibini alacaktır. Amacımız, kişinin hayatı kolaylaştırmaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 16:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?