6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Mimara seks tuzağı!

GİZLİ GÖRÜNTÜLERİ MİMARA İKİ DAİREYE MAL OLDU

Bursa'da, bir mimara gizli kamerayla çekilmiş ilişki görüntüleriyle şantaj yaparak piyasa değeri 500 bin lira olan iki daire alıp, 50 bin liralık da senet imzalattığı öne sürülen bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesinde iş yeri bulunan Alper A. (37), mimarlık yapan Yrd. Doç. Dr. İbrahim Y.'i iş görüşmesi için evine çağırdı. İddiaya göre, mimar evde yemeğin ardından bir kadınla beraber oldu. Mimarın ilişkisini gizli kamerayla kaydeden Alper A., bu görüntüleriyle şantaja başladı. Şüphelinin bu yolla mimardan piyasa değeri 500 bin TL olan iki daire alıp 50 bin liralık senet imzalattığı iddia edildi.

Zanlının, yöneticisi olduğu kooperatifin çevre düzenlemesi için 310 bin lira alacağı olan mimardan bu parayı almamasını istemesi bardağı taşıran son damla oldu. Şüphelinin ardı arkası kesilmeyen istekleri karşısında bunalan mimar, soluğu Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde aldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine başından geçenleri anlatan mimar, kendisine şantaj yapan şüphelinin yakalanmasını istedi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli Alper A., sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

GİZLİ GÖRÜNTÜLERİ MİMARA İKİ DAİREYE MAL OLDU
GİZLİ GÖRÜNTÜLERİ MİMARA İKİ DAİREYE MAL OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 15:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?