4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Mimarlardan Başkan Dündar'a ziyaret

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şimşek, Osmangazi Belediyesi ile yeni dönemde de fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi yöneticileri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şimşek, geçen dönem Osmangazi Belediyesi ile yakın çalışmalarının olduğunu, yeni dönemde de çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğini belirtti.

Osmangazi'nin Bursa'nın göz bebeği olduğunun altını çizen Şimşek, "Fikirlerimizi Bursa'nın yararına her zaman paylaşmaya hazırız. Oda olarak sizden talebimiz, bizim fikrimizin sadece kanuni mecburiyet arz eden konularda değil, her zaman alınmasıdır. Biz her zaman belediyelerimizin davetine açığız" dedi.

Belediye olarak akademik odalardan kendilerine sunulacak her türlü görüşe açık olduklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, maksatlarının Bursa'ya hizmet etmek olduğunu kaydetti. Dündar, akademik odaların kendileri için önemli olduğunu belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 16:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?