4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Minareliçavuş'ta tapu sevinci

Minareliçavuş Mahallesi Merkez Kırathanesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Minareliçavuş Uygulama İmar Planı’nda yapılan şuyulandırma çalışmasının ardından çıkarılan tapuları hak sahiplerine dağıttı.

Tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Minareliçavuş Mahallesi sakinleri Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür etti. Bozbey, Minareliçavuş sakinlerinin tapularını vermekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Tapuları vermek bugüne kısmetmiş. Yaklaşık 8 ay önce mahalle ziyaretimde sizlere seçime kadar tapularınızı vermek için söz vermiştim. Bugün bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Şuyulandırılma sonucu 800’den fazla vatandaşımıza tapularını teslim ettik. Bu tapulara göre arsalarına ev yapmak isteyen vatandaşlarımız gerekli izinlerini aldıktan sonra gönül rahatlığı ile evlerini yapabilecekler” dedi.

Başkan Bozbey’e verdiği sözü tuttuğu için teşekkür eden Minareliçavuş Mahallesi sakinleri, 29 Mart seçimlerinde bahar temizliği yapacaklarını belirterek, Başkan Mustafa Bozbey’e süpürge hediye ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 15:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?