3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Minibüs yayaları ezdi

Bursa'da, kontrolden çıkan minibüsün servis bekleyen işçilerin arasına dalması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, bu sabah saat 07.30 sıralarında Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Tatkavaklı beldesinde meydana geldi.

Şahin Sağır (42), Ela Özenç (21) ve Emrah Ergül (23) isimli 3 işçi, Varan tesislerindeki işlerine gitmek için Tatkavaklı girişi ana yol kenarında servis beklemeye başladı. Bu sırada Bursa istikametinden Balıkesir yönüne giden 34 VJ 1262 plakalı minibüsün sürücüsü Arif G., direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bekleyen işçilere çarptı.
Ela Özenç ve Emrah Ergül son anda kaçarak ölümden kurtulurken, aracın çarptığı Şahin Sağır 100 metre ileriye düşerek hayatını kaybetti.

İçinde 8 yolcu bulunan ve süratli geldiği tespit edilen araç ise şarampole uçtuktan sonra yaklaşık 150 metre ileride bulunan bir evin bahçesine girerek durabildi.
Kaza mahalline gelen Şahin Sağır'ın yakınları feryat ederken, minibüste bulunan yolcular çeşitli yerlerinden hafif yaralanarak Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 17:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?