4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Minik dansçılar büyük alkış aldılar

Korupark Alışveriş Merkezi'nin 2008 bahar ve kış sezonunda düzenlemiş olduğu '3. Puanlı Kampanyası' ilk günleri olmasına rağmen büyük ilgi görüyor.

Müşterilerine 50 TL'lik alışverişleri karşılığında 40 TL'ye kadar hediye çekleri, sinema biletleri ve sürpriz armağanlardan kazanma şansı veren Korupark'ın 'Puanlısı' ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Korupark mağazalarından alışveriş yapan müşterilere hemen kazanabilecekleri ve Korupark mağazalarında hemen harcayabilecekleri bir sistem üzerine kurulu olan 'Puanlı' kazandırmaya devam ediyor.

50 TL'lik alışveriş fişleri ile katılımın sağlanacağı kampanya kapsamında ziyaretçiler yüz binlerce TL'lik hediye kuponları, lezzet dolu menüler, sinema biletleri ve Dolphinpark giriş biletleri kazanma hakkına sahip oluyor. 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya boyunca alışveriş severler, Korupark'ta kazançlı ve keyifli alışveriş ile tanışacak.

Öte yandan Bursa Valiliği Kadının Statüsü Birimi Aile İçi Şiddetin Önlenmesi İl Koordinasyon Kurulu 'Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadele' projesi kapsamında Korupark Alışveriş Merkezi'nde stant açtı. Aile içi şiddet konusuna dikkati çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak üzere yetkililer ziyaretçilere bilgi vererek, konu ile ilgili broşür dağıttı.

Saygınkent Anaokulu öğrencileri de 15 Mart haftasında kutlanan Orman Haftası sebebiyle hazırladıkları gösterileri Korupark Alışveriş Merkezi'nde izlenime sundu. Öğrenci, veli ve öğretmenler ile birlikte alışveriş merkezi ziyaretçilerinin de katıldığı etkinlik minik öğrencilerin hazırlamış olduğu gösterilerin yanı sıra fidan dikimine teşvik amacıyla fidan dağıtımı gerçekleştirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 13:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?