6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Minik Ebru'nun cesedi bulundu

EVİNİN ÖNÜNDEN KAYBOLAN 2 YAŞINDAKİ KIZIN CESEDİ BULUNDU

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Orhaniye köyünde önceki gün evinin önünden kaybolan 2 yaşındaki kız çocuğu, köyün üst tarafındaki alanda ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, annesi Pakize Çakaloğlu komşuya gidince evinin önünde oynarken esrarengiz bir şekilde kaybolan 2 yaşındaki Ebru Çakaloğlu'nu bulmak için jandarma, sivil savunma ve çok sayıda arama kurtarma ekibi seferber oldu. İki gündür devam eden arama çalışmaları sonucu minik Ebru'nun cesedi köyün üst tarafındaki alanda bulundu. Jandarma ve Savcılık olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Kriminal ekipler de her türlü ihtimale karşı bölgede delil araştırması yaptılar. 6 köpek, 10 ekip ve

117 kişinin katıldığı arama çalışmaları minik Ebru'nun cesedinin bulunmasıyla sona ererken, anne Pakize Çakaloğlu ve anneannenin İstanbul'da bir televizyon kanalındaki programa katılmak için köy dışında oldukları öğrenildi. Eşinden ayrı olan baba Güven Çakaloğlu da acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 13:11:05
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 16:21:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?