4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Minik oğluna son öpücük

Bursa'da önüne çıkan kamyona çarpmamak için su kanalına uçan otomobilde eşi, 1.5 yaşındaki bebeği ve annesini kaybeden genç öğretmen oğlunun tabutunu son kez öperek uğurladı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Bursa-Karacabey yolunun 63. kilometresinde meydana geldi. Kükürtlü Mahallesi'nde oturan beden eğitimi öğretmeni Fikri Uysal (30), sınıf öğretmeni olan eşi Jülide Uysal (29) ve 18 aylık bebekleri Arda ile annesi Nazmiye Uysal'ı (63) da alarak, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine sağlı Sarımsaklı beldesinde tatile gitti. Dün tatilleri sona eren aile, 16 FJ 556 plakalı otomobilleri ile Bursa'ya doğru yola çıktı. Fikri Uysal'ın kullandığı otomobil, Bursa-Karacabey yolunun 63.
kilometresinde önüne çıkan kamyona çarpmamak için yol kenarındaki sulama kanalına uçtu.

Kazada ağır yaralanan genç öğretmen Jülide Uysal ile 18 aylık bebeği Karacabey Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücünün annesi Nazmiye Uysal ise kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan Fikri Uysal ise bugün taburcu edildi. Hayatını kaybeden 3 kişi için bugün Yıldırım ilçesindeki İmam Hatip Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Namaza katılan acılı baba Fikri Uysal, 18 aylık bebeği Arda'nın tabutuna son kez sarılarak öptü. Eşinin tabutunun başına giden Fikri Uysal sarılarak gözyaşı döktü. Kazada sol kolu kırılan Fikri Uysal sağ eliyle dua ederek, yakınlarını son yolculuğuna uğurladı. Cenaze namazına Jülide Uysal'ın görev yaptığı okuldaki öğrencileri de katıldı.

Öğretmenlerinin tabutu başında nöbet tutan öğrenciler gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye katılan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, acılı babanın yanına giderek başsağlığı diledi.
Cenazeler, kılınan namazın ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 12:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?