2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Minik sporcular 'Ice Party'de buluştu

Artistik buz pateni şampiyonalarında Bursa'yı temsil eden minik sporcular, As Merkez'de düzenlenen 'Ice Party' ile motivasyon kazandı. 

Dün akşam ilki gerçekleştirilen 'Ice Party' ile kalabalık davetli topluluğunu ağırlayan As Merkez, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında düzenlenen artistik buz pateni şampiyonalarında Bursa'yı temsil eden 29 öğrencinin başarısını taçlandırdı. Buz Pisti'nde eğitim gören öğrencilerin aileleriyle birlikte katıldığı etkinlik, geride renkli görüntüler bıraktı. 

Müzik eşliğinde başlayan kokteyl, Sönmez Gıda Turizm Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İlham İnan Dündar'ın da hazır bulunduğu ödül töreniyle devam etti. Çocukların motivasyonunu artırmak amacıyla böyle bir parti düzenlediklerini anlatan Dündar, "Onlar, Bursa'nın gururu. 

Onlar, Bursa'nın vitrini. Onlar, Bursa'nın çağdaş adımları. Öğrencilerimizi ve onların bugünlere gelmesinde emeği olan bütün antrenörlerimizi kutluyor, velilerimizin mutluluğunu paylaşıyoruz" dedi. 

As Merkez Fun On Ice Buz Pisti işletmecisi, Türkiye Paten Federasyonu Asbaşkanı Fehmi Tekelioğlu ise, "Bursa, bu sporun kaynağı olacak büyük bir potansiyele sahip. Bizim yetiştirdiğimiz sporcular, yarışmalara katılan diğer illerin korkulu rüyası haline geldi. 

İleride bütün Türkiye şampiyonları Bursa'dan çıkabilir. Güçlü bir antrenör kadromuz var. Kapımız, dileyen herkese açık" diye konuştu.
 
Partinin 'onur konuğu' olan minik sporcular, gecenin finalinde çeşitli armağanlarla ödüllendirildi.
.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 11:11:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?