3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Minik timsahlar sertifika aldı

Bursaspor'un çok iyi bir takım haline geldiğini belirten Kulüp Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, "Bursaspor yükseldigi sürece Bursa'da, kartal, aslan ve kanarya konuşmayacak. Sadece Bursaspor konuşulacak" dedi.

Bursaspor'un alt yapısına sporcu yetiştirmek için düzenlenen yaz spor okullarının 1. dönem kursları, 1995-2003 doğumlu 680 sporcunun sertifika almasıyla sona erdi. Merinos Stadı'ndaki sertifika törenine, Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ve çok sayıda minik sporcu ile aileleri katıldı. Sertifika töreninin ardından yaz okuluna katılan 680 minik sporcu toplu fotoğraf çektirdi.

Yaz spor okullarının çocuklar için çok güzel bir faaliyet olduğunu belirten Recep Bölükbaşı, hocalar ile minik sporcuların çok güzel bir şekilde 1 aylık eğitimlerini tamamladığını dile getirdi. Gelecek vaat eden sporcuları Bursaspor'un alt yapısına kazandırdıklarını ifade eden Bölükbaşı, "Bursaspor, bu minik sporcular sayesinde yükselişine devam edecek. 680 öğrenci şu an sertifika almanın mutluluğunu yaşıyor. Ortamın bu kadar iyi olması Bursaspor'un ne kadar gelişmiş olduğunu görüyoruz. Bursaspor yükseldiği sürece Bursa'da kanarya, aslan ve kartal konuşulmayacak" diye konuştu.
Bursaspor yaz spor okulları antrenörü Hakan Gençler, 2. dönem futbol okulları için kayıtların 3 Ağustos'ta başlayıp 31 Ağustos'ta sona ereceğini dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 13:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?