6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Minikler sertifikalı yüzücü oldu

BURSA'DA MİNİKLER SERTİFİKALI YÜZÜCÜ OLDU

Osmangazi Belediyespor Kulübü'nün Yaz Spor Okulları'nda 3. dönem sertifika heyecanı yaşandı.

Yüzme kurslarının 3. dönemini başarıyla tamamlayan 2 bin 500 öğrenci sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın elinden aldı. Yeni Karaman, Soğanlı, Fatih-Çiftehavuzlar ve Atıcılar Yüzme Havuzu'nda eğitim alan binlerce çocuk, sertifika heyecanı yaşarken, sıcağa rağmen alanı dolduran veliler ve öğrenciler de renkli görüntüler oluşturdu.

Yeni Karaman Yüzme Havuzu Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Yaz dönemi yüzme kurslarında hedefimiz 10 bin kişiye ulaşmaktı. 3. dönemde hedefimizi fazlasıyla aştık. 3 dönemde 12 bin öğrenci yaz okullarımızdan sertifikalarını aldı. Tesislerimizin bu denli ilgi görmesi bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

Osmangazi Belediyesi'nin yüzme havuzlarında eğitim alan çocukların ileride Dünya ve Avrupa şampiyonalarında görmek istediğini ifade eden Dündar, spora destek veren velilere de teşekkür ederek, "Bugün atılan kulaçlar gelecekte büyük başarıların temelini oluşturacaktır" diye konuştu.

Belediyeye ait 4 yüzme havuzundaki öğrencilere sertifikalarını veren Dündar, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği törende minik yüzücülerin sertifika heyecanı gözlerinden okundu.

BURSA'DA MİNİKLER SERTİFİKALI YÜZÜCÜ OLDU
BURSA'DA MİNİKLER SERTİFİKALI YÜZÜCÜ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 10:58:03
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 11:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?