3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Miniklerden Emniyet Müdürüne ziyaret

Bursa, İstiklal İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri, İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir'i okullarda aldıkları güvenlik önlemleri sebebiyle ziyaret ederek çiçek verdi. 

Fomara Emniyet Müdürlüğü'nde 2007-2008 eğitim ve öğretim döneminin ilk gününde gerçekleşen ziyarette konuşan Emniyet Müdür Tahsin Demir, çocukların ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Çocukların çok iyi yetişmesini vurgulayan Demir, "Geçen sene aldığımız önlemlerin tümünü bu senede uygulayacağız. Tüm okullarımızın giriş ve çıkışlarında Terör, Kaçakçılık ve Çocuk Şubesi ekipleri görev yapacak. Ayrıca bu ekiplerin görev alıp almadıklarıda kontrol edilecektir" dedi. 

Öğrenci velilerine de bir takım uyarılarda bulunan Demir, velilerden çocuklarını sürekli takip etmelerini istedi. Anne ve babaların okul idaresiyle diyaloğa geçmelerini isteyen Demir, "Okul giriş ve çıkışlarında veliler sürekli çocuklarını kafelere gidip gitmedikleri konusunda takip etsin. İnşallah 2007-2008 eğitim ve öğretim dönemi başarılı geçer" şeklinde konuştu. 

İstiklal İlköğretim Okulu öğretmenleri ise, okul önünde her zaman polis bulunduğu ve hiç bir problem olmadığı gerekçesiyle Tahsin Demir'e teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 16:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?