6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

MMO Akademik Odalar Yerleşkesi'nde

MMO BURSA ŞUBESİ YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kent dinamikleriyle yapılacak ortak çalışmalarla Bursa’yı Türkiye’nin konuşacağı bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar’la birlikte Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin Akademik Odalar yerleşkesindeki yeni yerini açtı. Kendisinin de makine mühendisi olduğunu hatırlatan Altepe, “Makine mühendisleri çok önemli çalışmalara imza atıyor. Bu meslek grubunun çalışmaları Bursa için de çok önemli. Bursa, sanayi ve üretim şehridir. Şehrin her geçen gün daha ileriye gitmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Akademik odaları tek çatı altında toplayacak olan Akademik Odalar Yerleşkesi’nin çok güzel yapıldığını belirten Altepe, yıllardır hasreti çekilen bir hizmetin hayata geçirilmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Emin Koramaz da, nezih bir merkezde hizmet edecek olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Makine mühendislerinin 18 şubede ve 108 ilçede hizmet verdiğini belirten Koramaz, ocak ayı sonunda odanın gelen kurulunun yapılacağını hatırlatarak, 2 yıllık çalışma döneminin değerlendirileceği ve gelecek çalışmaların planlanacağı toplantıların yanı sıra oda başkanlıkları için de seçim yapılacağını anlattı.

MMO BURSA ŞUBESİ YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI
MMO BURSA ŞUBESİ YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:22:03
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 11:45:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?