3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

MODEF Fuarı 4 Nisan'da

MODEF 2009 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın 4-12 Nisan tarihleri arasında açılacağı bildirildi.

Basın toplantısı düzenleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’de üretim yapan 70’in üzerinde firmanın da iştirakiyle bir mobilya fuarının geçen ayın sonunda İMOB adı altında İstanbul’da yapıldığını hatırlatarak, “Bu son İstanbul fuarında hepimizin İnegöl adına gözlemlediği bir şey vardı. O da, İnegöl’de düzenlediğimiz fuarın ulusal çapta kat ettiği mesafenin geçtiğimiz yıllara göre geldiği noktadır. Orta ölçeğin üzerindeki İnegöllü firmalarımızla yapmış olduğumuz ikili görüşmelerden çıkan genel kanaat ise, MODEF’in yurt içi piyasaya yönelik en önemli fuar niteliğinin öne çıkarılmasıydı. Bu bizler için çok önemli bir şey. Burada kesinlikle İstanbul fuarı ile bir mukayese yaptığım akla gelmesin. Çünkü, ben her iki fuarın yapısal özellikleri ve konumu itibariyle birbirinden bağımsız ele alınması gerektiğini düşünüyorum. Bu çerçeve de her şeyden önce her ikisinin de ülke menfaatleri noktasında birleştiği vurgusunu yapmamız gerekiyor” dedi.

4 Nisan’da kapılarını açacak olan MODEF 2009 ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Aktaş, MODEF 2009 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na gelen başvuruları büyük talep dolayısıyla geri çevirmek zorunda kaldıklarını, 4 – 12 Nisan 2009 tarihleri arasında düzenlenecek MODEF 2009 Fuarı için 110 firma ile sözleşmeler yapılarak anlaşma sağlandığını ifade etti. Aktaş, bununla birlikte yedekte 30 firmanın ön başvuru yaparak fuara girmeyi beklediklerini, ancak yerlerin tamamen dolu olması yüzünden bu başvurulara cevap vermek durumunda kaldıklarını kaydetti.

Aktaş, “Medya planlamasını sonlandırmak üzereyiz. 15 Mart 2009 tarihi itibariyle yerel ve ulusal reklamlarımız yayınlanmaya başlayacak. Planlamaya ilişkin detaylı bilgiyi sizlerle ve firmalarımızla önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Tanıtım çalışmaları çerçevesinde bu yıl, geçtiğimiz yıl gönderim yaptığımız davetiye sayısını yaklaşık iki katına çıkardık. Yurt genelinde mobilya sektörü ile birlikte, inşaat, dekorasyon ve teknik uzman kişilere davetiye gönderimi yapacağız. 50 bine yakın adrese fuar davetiye ve broşürümüzü ulaştıracağız” diye konuştu.

MODEF 2009 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı için 1 – 25 Mart 2009 tarihleri arasında stant çalışmaları yapılacağına dikkat çeken Başkan Aktaş, “25 Mart – 2 Nisan 2009 tarihleri arasında ise fuar alanına ürün giriş ve çıkışları sona erecek. Ürün giriş ve çıkışları kesinlikle 2 Nisan 2009 Perşembe günü mesai bitiminde sona erecektir. Bu konuda hiç bir surette o tarih ve saat itibariyle fuar alanına ürün giriş ve çıkışı yapılmayacaktır. Fuara katılan tüm firmalarımızdan bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 15:22:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?