4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

MODEF'i 11 bin 500 kişi gezdi

MODEF 2009 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı 11 bin 500 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

04-12 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen MODEF pazar günü sona erdi. Fuarcılık merkezinde basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, MODEF 2009'u değerlendirdi.

"Hükümetimizin KDV indirimine sektör temsilcileri de destek verince, fuarın ilk iki gününde ciddi alışverişler oldu. Firmaların yüzü gülüyor. Bununla birlikte indirimli alışveriş yapan alıcıların da yüzleri gülüyor. Yerel seçimler öncesi kilitlenmiş olan sektör fuar sayesinde ciddi bir hareketliliği beraberinde getirdi.

Sektör, hükümetimizin ekonomik tedbir paketlerinden biri olarak düzenlemiş olduğu yüzde 10'luk KDV indirimi uygulaması ile ciddi bir rahatlama içerisinde. Yaptığımız görüşmelerde MODEF 2009'a katılan firmalar KDV indirimi ile ilgili esnafın ve vatandaşın bu uygulamadan çok memnun olduğunu ve bu uygulamanın yıl sonuna kadar devam etmesi gerektiğini vurguladılar" dedi.

Her geçen yıl ziyaretçi sayısını arttıran fuarın, bu yıl da rekor ziyaretçi ile geçtiğimiz yıllardaki fuar rakamlarını geride bıraktığını vurgulayan Aktaş, "MODEF 2009'da 11 bin 200 profesyonel ziyaretçinin kaydı tutulmuştur. Bununla birlikte 300 yabancı ziyaretçi fuarımızı ziyaret etmiştir. İştirakçi firmalarla yapmış olduğumuz anket sonuçlarında, firmalarımızın memnuniyet oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu gördük. Bununla birlikte organizasyona ilişkin bir takım yapısal eksiklerimizin yerine getirilmesi talebini dile getiren firmalarımızın, genel anlamda organizasyona ilişkin olumlu kanaatleri bizleri memnun etmiştir. Elde edilen sonuçta emeği geçen şirketimizin yönetim kurulu üyeleri ve tüm ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 17:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?