3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

MODSİAD'tan mobilyacılar çarşısı

MODSİAD'DAN MOBİLYACILAR ÇARŞISI

Bursa mobilya sektörünü tek bir çatı altında toplayan MODSİAD'ın genel kulunda Mustafa Yedikardeş güven tazeledi. Yedikardeş, Bursa Mobilya Çarşısı projesiyle sektörün ciddi ivme kazanacağını ifade etti.

Bursa Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (MODSİAD) olağan genel kulunda yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Yedikardeş, konuşmasında Bursa Mobilya Çarşısı projesi çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Almira Otel’deki genel kurulda konuşan Yedikardeş, “Hayalimdeki proje” dediği çarşı projesinin Bursa mobilya sektörünün uluslararası arenada bilinirliliğini arttıracağını, sektöre ekonomik canlılık ve istihdam ortamı sağlayacağına da dikkat çekti.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, BESOB Başkanı Arif Tak, RUMELİSİAD Başkanı Vehbi Varlık, İl Dernekler Masası Müdürü Osman Dikmen, ve MODSİAD üyelerinin katıldığı genel kurulda konuşan Yedikardeş,

“Yaklaşık 2 yıldan bu yana planladığımız Bursa Mobilya Çarşısı'nı yakında hayata geçireceğiz. İnegöl’deki arkadaşlarımızla birlikte yürüttüğümüz projeye sadece Bursa’dan değil Ankara, İzmir ve İstanbul gibi civar illerden de yoğun bir talep var. Yaklaşık 100 milyon dolar civarında konsept alışveriş merkezi olarak düşündüğümüz projeyle Bursa’mız mobilya alanında bölgenin tek hakimi olacak ve cazibe merkezi haline gelecektir”

MODSİAD YENİ YÖNETİM KURULU

Divan başkanlığını Erdem Baydaroğlu’nun yaptığı genel kurulda üyelerin tamamının oyunu alan Yedikardeş, MODSİAD’daki 3. dönemini başlatmış oldu. Bursa mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan MODSİAD’ın yeni yönetim kurulu asil ve yedek olarak şu isimlerden oluşuyor: Vehbi Varlık, Raşit Karaaslan, Fahrettin Gülener, Metin Mustafaoğlu, Sedat Sünnetçioğlu, Tamer Bulut, Ercan Öztürk, Sinan Sülek, Mustafa Aydın, Haluk Özbek, Ertekin Uz, Rıdvan İşbaşaran, Erdem Baydaroğlu, İsmail Yıldız, İrfan Tatlıcılar, Niyazi Salman, Levent Güzelkazaz, Erdal Başnak, Mustafa Çetinkaya, Necmi Şentürk, Vedat Mescioğlu, Nail Erdağ, Hakan Birten, Erdal Gers, Şefik Akyol, Levent Özcan, Ayhan Nalbant, Orhan Domaniç, Tahsin Üsküplü.

MODSİAD'DAN MOBİLYACILAR ÇARŞISI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2011 Pazartesi 16:50:02
Güncelleme :31 Ocak 2011 Pazartesi 17:14:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?