6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Motosiklet çetesi çökertildi

BİSİKLET VE MOTOSİKLET ÇALAN ŞEBEKEYE DARBE

Bursa'da çalıntı motosiklet ve bisikletlerin rengini ve aksamını değiştirip satan 9 kişilik şebeke çökertildi. Zanlılardan birinin evinin çatı katını atölye haline getirdiği ortaya çıkarken, jandarma ekipleri çok sayıda bisiklet ve motosiklet ile aksesuara el koydu.

Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmaları sonrası Osmangazi, Yıldırım, Gürsu ve İnegöl'de hırsızlık yaptığı öne sürülen şebekeye darbe indirdi. Çaldıkları motosiklet ve bisikletlerde oynama yapan, boyamak suretiyle rengini değiştiren ve aksesuarlarında farklılıklar yaptıktan sonra satan 9 kişi gözaltına alındı. F.T., D.Y.A, E.Ç., C.E., E.A., S.Y., R.Ö., N.T., S.K. isimli şahıslar, 4 ilçede eş zamanlı yapılan operasyonda yakalandı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada; suçta kullanılan bir otomobil, 22 adet bisiklet, 4 adet motosiklet, çok sayıda alet ve çalıntı malzemeler ele geçirildi.

Operasyonda ayrıca, motosiklet ve bisikletleri piyasaya sürdüğü iddia edilen R.Ö. isimli şahsın evinin çatı katının atölyeye çevrildiği ortaya çıkarıldı. Sorgulamaları devam eden zanlıların yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Jandarma yetkilileri, geçmişte bisikleti ya da motosikleti çalınan kişilerin herhangi bir başvuruları yoksa jandarmaya müracaat etmelerini istedi.

BİSİKLET VE MOTOSİKLET ÇALAN ŞEBEKEYE DARBE
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 12:23:04
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 13:20:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?