6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Motosikletle ölüm şovu

MOTOSİKLETLE ÖLÜM ŞOVU

Bursa'da bir genç, hız denemesi yapıp ön tekerleğini kaldırdığı motosikletin devrilmesi ve başka bir aracın üzerlerinden geçmesi sonucu kız arkadaşıyla birlikte hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam merkez Osmangazi ilçesi Yeni Yalova yolu Beşyol Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Ramazan İdil (27), kız arkadaşı Hatice Aslan'ı da (30) alarak 16 CLY 04 plakalı motosikletiyle gezmeye çıktı. İdil, Yalova yoluna geldiği zaman motosikletle hız yapmak istedi ve önündeki araçları tek tek geçmeye başladı. Hızını iyice artırıp motosikletin önünü kaldıran sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yere savruldu. İdil ve Aslan'ın başlarında bulunan kasklar da

yola fırladı. Ağır yaralanan İdil ve Aslan'a arkadan gelen bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hatice Aslan olay yerinde, Ramazan İdil ise kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Görgü tanıkları ise başka bir kaza olmaması için araçları durdurmaya çalıştı.

Savcının incelemesinin ardından cenaze morga kaldırılırken, olay yerinde detaylı inceleme yapan polis motosikletteki iki kişiye çarpıp kaçan sürücünün bulunması için geniş çaplı araştırma başlattı.

MOTOSİKLETLE ÖLÜM ŞOVU
MOTOSİKLETLE ÖLÜM ŞOVU
MOTOSİKLETLE ÖLÜM ŞOVU
MOTOSİKLETLE ÖLÜM ŞOVU
MOTOSİKLETLE ÖLÜM ŞOVU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2010 Çarşamba 10:16:04
Güncelleme :10 Kasım 2010 Çarşamba 13:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?