3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Muayenehanesinde ölü bulundu

ESKİ BAŞHEKİM MUAYENEHANESİNDE ÖLÜ BULUNDU

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde eski bir başhekim, muayenehanesinde ölü bulundu.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde 1999-2003 yılları arasında başhekimlik görevinde bulunan, 1999 yılından bu yana da hastanede kadın hastalıkları ve çocuk doğum uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Ahmet Ali Uslu, Muradiye Mahallesi Kaynarca Caddesi üzerindeki özel muayenehanesinde ölü bulundu. Pazar gününden itibaren kendisinden haber alınamayan Uslu'nun cesedi, dün sabah muayenehaneyi açan sekreteri tarafından bulundu. Sekreterin durumu polise ve 112'ye bildirmesinden sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Uslu'nun ölmüş olduğunu tespit etti.

Bir gün önce yakın dostları ile birlikte olan ve pazar günü akşam saatlerinde muayenehanesine geçtiği tahmin edilen Dr. Ahmet Ali Uslu'nun ölümünü şüpheli bulunan savcı, cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırttı. Uslu'nun kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor.

Acı haberi alır almaz Uslu'nun muayenehanesine gelen Devlet Hastanesi Başhekimi Cumhur Kara ise gözyaşlarına hakim olamadı. Uslu'nun ölümünü duyan mesai arkadaşları ve dostları muayenehaneye akın etti. Hastane çalışanlarının da gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Belediye Başkanı İsmail Tartar ve bazı siyasiler de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Ahmet Ali Uslu için bugün Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tören düzenlenecek. Uslu'nun cenazesi, daha sonra memleketi olan Kastamonu'ya gönderilecek.

ESKİ BAŞHEKİM MUAYENEHANESİNDE ÖLÜ BULUNDU
ESKİ BAŞHEKİM MUAYENEHANESİNDE ÖLÜ BULUNDU
ESKİ BAŞHEKİM MUAYENEHANESİNDE ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 15:13:05
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 15:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?