2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Muazzez Ersoy konseri

Bursa'da Çelik Holding tarafından düzenlenen konserde sahne alan Muazzez Ersoy, şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konserde Muazzez Ersoy fırtınalar estirdi. Ersoy sahneye çıkmadan önce Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, 15 yılını dolduran holding çalışanlarına teşekkür plaketi verdi. Çelik Holding'in geçmişi hakkında bilgi veren ve yapmış oldukları hizmetleri anlatan Faik Çelik'in oğlu Baran Çelik, sürekli bu sektörde lider olarak kalmayı hedeflediklerini söyledi. Çelik, holding çalışanlarına unutulmaz bir gece yaşatmak için ünlü sanatçı Muazzez Ersoy'u Bursa'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Ödül töreninden sonra sahneye çıkan Ersoy, şarkılarıyla unutulmaz dakikalar yaşattı. Ersoy'un 'Gurbet Kuşları' adlı şarkısına seyirciler eşlik etti. İlginin büyük olduğu konserde sanatçının hayranları, cep telefonlarıyla görüntü almak için birbirleriyle yarıştı. Fotoğraf çekmeye çalışan bir grup arasında izdiham yaşandı. Bursalı hayranlarının ilgisinden çok memnun kaldığını belirten Ersoy, Bursa'yı çok beğendiğini ve bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Konser gece geç saatlere kadar devam etti.
iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2007 Cumartesi 15:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?