6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Mudanya Belediyesi'ne yeni personel

MUDANYA BELEDİYESİ'NE YENİ PERSONEL

Mudanya Belediye Meclisi'nin şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

AK Parti’den 7, CHP’den 4 ve bağımsız 3 meclis üyesinin katıldığı toplantıda 24 gündem maddesi görüşüldü.

Yazı İşleri Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel alımının görüşüldüğü birinci gündem maddesinde, 1 inşaat mühendisi, 1 mimar ve 1 şehir plancısı olmak üzere 3 yeni personel alınması oy birliği ile kabul edildi. Mudanya Belediyesi Güzelyalı ek hizmet binası, Güzelyalı yat limanı ve balıkçı barınağı ve Güzelyalı kademesine 15 kişilik özel güvenlik personeli alınması da oy birliği ile kabul edildi.

Ayrıca Güzelyalı Eğitim Mahallesi Funda Sokağı'nda bulunan, mülkiyeti Mudanya Belediyesi'ne ait arsanın satışı ve Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odasının hafta tatili ruhsat harçlarının 250 TL’den 100 TL’ye indirilmesi ile ilgili talebi Plan Bütçe Komisyonuna sevk edildi.

HALK EĞİTİM’E 12 BÜRO

Mudanya Belediyesi’nin ocak ayı meclis toplantısında, Plan Bütçe ve Tarife Tespit Komisyonuna sevk edilen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne (HEM) yer tahsisi ile ilgili rapor gereği, Belediye İş Merkezi’nde 12 adet büro geçici olarak tahsis edildi. Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün mevcut binasının uygun olmadığını, yeni yer tahsisinin yanı sıra Yeni Mahalle'de HEM için yeni bina yapılacağını söyledi. Aktürk, HEM’in boşalttığı binanın tadilattan geçirileceği bilgisini verdi.

Halitpaşa Mahallesi Meltem Sokağı'nda mülkiyeti Mudanya Belediyesi'ne ait olan ve 25 yıllığına Adalet Bakanlığına tahsis edilen araziye lojman inşa edilebilmesi için satışının yapılması gerektiğine dair maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında, satış yetkisinin belediye encümenine verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Aktürk, "Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, Türkiye genelinde hakim ve savcılarımıza lojman yapıyor. Bu lojmanın yapılabilmesi için arazinin tahsisi değil satışının yapılması lazım” dedi.

Belediye binası altında bulunan büro ve dükkanların satışı ile ilgili karara, Zabıta Müdürlüğü’nün bulunduğu 7 numaralı dükkanın satış kararına eklenmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Stadyum yanındaki Mudanyaspor Kulübü'nün bulunduğu binanın encümene yetki verilerek sosyal tesise dönüştürülmesi ile ilgili maddeye, “kat karşılığı yaptırılabilir” ibaresi eklendi.

MUDANYA BELEDİYESİ'NE YENİ PERSONEL
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 12:17:01
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 17:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?