3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Mudanya musikiye doydu

Mudanya Belediyesi'nin katkılarıyla Mudanya Musiki Derneği tarafından verilen 'şarkılardan fal tuttu' konseri sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

3 ay önce kurulan Mudanya Musiki Derneği'nin 75 kişilik grubuyla konser verdiğini belirten Dernek Başkanı Rıza İşinibilir, "Gençliğe önem veriyoruz. Türk sanat musikisini gençlere sevdirmek istiyoruz. Mudanya bir barış ve kültür şehri. Bu faaliyetlerde musikinin de yeri var. Bunun için bizlere düşen görev, sahnede gençlere imkan tanımak" dedi.

İşinibilir, derneğin onursal başkanı olan Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar'a, kuruluşta ve gecenin tertiplenmesindeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sanata ve sanatçıya sahip çıktıklarını ifade eden Başkan Erol Demirhisar da, "Mudanya'da hiç bir kurum ve dernek kendilerine sahip çıkmadığımızı söyleyemez. Gönlümüz, Mudanya'da tüm derneklerin yakışır bir mekanda aynı çatı altında toplanmasını arzu ediyor. Otantik ve geniş bir yapı ile çalışma yapmalarını ve daha huzurlu hizmet etmelerini istiyorum. Bu tür projelere her zaman destek olacağım" dedi.

Gecenin sonunda Başkan Demirhisar da koroya katılarak Mudanya Güzeli şarkısını seslendirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 15:18:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?