4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Mudanya projelerine destek

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, kendilerinden önceki yönetimlerden 3 katı fazla hizmet ettiklerini söyleyerek "İnanıyorsanız yaparsınız" dedi.

Hürriyet, Soğukkuyu, Yeni Karaman, İstiklal ve Adalet mahallesi temsilcileri ile birlikte Soğukuyu Kent Parkı ve Spor Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıya katılan Altepe, göreve hizmet için talip olduklarını söyledi. Osmangazi'nin belediyecilikte önemli hamleler yaptığını belirten Altepe, "Çevre yolu bitirildi. Barajlar yapıldı. Sadece Osmangazi'de 22 okul bizim dönemimizde yapıldı. Türkiye hamle içerisindedir. Osmangazi olarak örnek projeler oluşturduk. Bursa'da yapılacak çok önemli işler var. Halkın AK Parti'den büyük beklentisi var. Yüzde 57'lik oy oranının hakkını vermek için çalıştık. Bizi destekleyenleri, inananları bu zamana kadar mahcup etmedik. Söz verdimiz her şeyi yaptık" diye konuştu.

Göreve geldiklerinde Bursa'nın bir çok mahallesinde park olmadığını hatırlatan Altepe, "Osmangazi'de boş arsa yoktu. Biz parkı olmayan mahallelerimize binaları yıkarak park yaptık. Mevcut 200 parkı yeniledik. 205 park yaptık. 3 dönemde 5 restorasyon çalışması yapılırken, biz 135 restorasyon gerçekleştirdik. 13 meydan oluşturduk. Bu zamana kadar 72 bina istimlak edilirken, 602 binayı satın alarak yıktık. Osmangazi Belediyesi'nde 3 dönemde yapılanların 3 katını bu dönemde gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

Mahalle temsilcilerinin seçim çalışmalarında inançlı ve dürüst olmalarını isteyen Altepe, "Bir problemin çözümüne inanıyorsanız yaparsınız" dedi.

MUDANYA BAĞRINA BASTI
Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak ve Canan Candemir Çelik'in de seçim çalışmalarına destek verdiği Recep Altepe, Mudanya'ya giderek Belediye Başkan adayı Hasan Aktürk'ün seçim çalışmalarına katıldı. Mudanya'da esnaf ile tek tek tokalaşan Altepe, yıllardır hizmet alamayan Mudanya'nın kalkınması için projelerinin bulunduğunu belirtti.

Mudanyalıların Büyükşehir'den beklentilerinin fazla olduğuna dikkat çeken Altepe, "Halkımız projelerden memnun. İlçe belediye başkanımız Hasan Aktürk'le Mudanya'nın açığını kapatacağız. El ele Mudanya'nın beklentileri bu dönemde gerçekleşecek" diye konuştu.

AK Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Hasan Aktürk ise, Mudanya için 12 önemli projesi bulunduğunu söyledi. Projelerin gerçekleşmesi için Altepe'den destek sözü aldıklarını belirten Aktürk, "Mudanya'nın turizm bölgesi olması, altyapı ve tesislerinin oluşturulması, trafik probleminin çözülmesi, Yıldıztepe projesi, meydan düzenlemesi ve sahil projelerimiz hazır. Bunları gerçekleştirmek için 55 yaşından sonra tekrar aday olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu hedefe ulaşalım. Yapılacaklarla Mudanya'nın çehresini değiştirerek insanların hayat kalitesi ve kazancını arttıralım" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 11:27:41
Güncelleme :22 Şubat 2009 Pazar 11:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?