6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Mudanya'da örnek okul

MUDANYA'DA ÖRNEK OKUL

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Zeytinbağı İlköğretim Okulu, başlattığı laboratuar derslikleri uygulamasıyla bir ilki gerçekleştirdi.

Mudanya’ya bağlı Zeytinbağı Beldesi İlköğretim Okulu Müdürlüğü almış olduğu bir kararla müfredat programına uygun olarak 6-7- ve 8. sınıflarda uygulanmak üzere her derse bir derslik uygulamasını başlattı. Bu uygulamada her branşa ait sınıflar, o branşa ait dersleri laboratuar ortamında uygulanmasını sağlıyor.

Ayrıca Zeytinbağı Belediyesi tarafından yapılan çelik dolaplar sayesinde talebeler kitaplarını evlerine taşımak yerine bu dolaplarda saklıyor. Öğrenciler, sadece gerekli olan kitaplarını yanlarına almak suretiyle kilolarca yük taşımaktan kurtulmuş oluyor.

Zeytinbağı İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Türker, “Derslik uygulamamızla müfredat programına uygun olarak, öğrencilerimizin daha kolay ve laboratuar ortamında ders görmesini hedefledik. Bu konuda bizlere yardımlarını esirgemeyen belediye başkanımız ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

MUDANYA'DA ÖRNEK OKUL
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 17:59:02
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 18:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?