4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Mudanyaspor'da ödül töreni

Mudanya Belediye ve Mudanyaspor Başkanı Hasan Aktürk, Mudanyaspor A Takımı ve Mudanyaspor Genç Takımını elde ettikleri başarılardan dolayı yarım altın ile ödüllendirdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk’ün belediye meclisine verdiği teklif doğrultusunda, Temmuz ayı Olağan Meclis toplantısında alınan, “Yurt içi veya yurt dışında başarı göstermiş sporcuların ödüllendirilmesi” kararı çerçevesinde Mudanyaspor A Takımı ve Mudanyaspor Genç Takımı yarım altın ile ödüllendirildi. Mudanya Belediyesi meclis salonunda düzenlenen ve 40 sporcunun ödüllendirildiği törende konuşan Başkan Aktürk, “Yasaların bize verdiği yetkiye dayanarak sizleri yarım altın ile ödüllendiriyorum” dedi.

“BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ”

1. Amatör kümede şampiyon olup Süper Amatör Lig’e çıkan Mudanyaspor’un ve 25 yıl aradan sonra Türkiye Şampiyonası’na katılıp çeyrek finale yükselen Mudanyaspor Genç Takımı’nın aldığı başarılardan çok mutlu olduğunu belirten Başkan Aktürk, “Gençler Türkiye şampiyonasında şanssız bir şekilde yenildiğiniz takımın Türkiye Şampiyonu olması sizin gücünüzü gösteriyor. Elde Ettiğiniz bu başarılar bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Başarıda emeği geçen sporculara, teknik kadroya ve yöneticilere teşekkür eden Başkan Aktürk, “Sizleri maddi açıdan desteklemeye devam edeceğiz. Eski yeni tüm idarecilere ve siz değerli gençlere Mudanya halkı adına başarılar diliyor ve tebrik ediyorum” diye ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 14:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?