3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Müdür yardımcısı boğazını kesti!

UEDAŞ'TA DEHŞET: 2 YARALI

Bursa'da iş yerine gelen haczi konuşmak için UEDAŞ Nilüfer İşletme Müdürlüğüne giden şahsın boğazı, müdür yardımcısı tarafından kesildi.

Olay, bu sabah 08.30 sıralarında Eski Karaman Mahallesi'nde bulunan UEDAŞ Nilüfer İşletme Müdürlüğünde meydana geldi. İddiaya göre TEDAŞ'dan emekli olduğunu öğrenilen Nuri A., oğlu Murat A. ile elektrik malzemeleri satan bir iş yeri açtı. Nuri A., iş yerine gelen 30 bin TL'lik haciz için bu sabah işletme müdürlüğüne konuşmaya gitti. Müdür Yardımcısı İsmail A. ile konuşan Nuri A., "Neden bize haber vermeden icra takibi başlatıyorsun?" diye sordu. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce müdür

yardımcısı İsmail A. çay içtiği fincanla Nuri A.'nın kafasına vurarak boğazını kesti. Kanlar içinde kalarak yere yığılan Nuri A., olay yerine gelen 112 ambulansı ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Elinden yaralanan müdür yardımcısı ise kendi imkanları ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne gitti. Zanlı burada yapılan tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Polis UEDAŞ Nilüfer İşletme Müdürlüğü'nde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UEDAŞ'TA DEHŞET: 2 YARALI
UEDAŞ'TA DEHŞET: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2011 Çarşamba 16:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?