6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Müftülükten Altepe’ye teşekkür

MÜFTÜLÜKTEN BAŞKAN ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Bursa İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

İl Müftüsü Mahmut Gündüz, beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi heykeldeki tarihi binada ziyaret etti. Vatandaşın camilere ilgisini çekmek ve tüm camilerin eksiklerini gidermek için hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapacaklarını vurgulayan Gündüz, özellikle tarihi camilerin ihtişamlı bir görüntüye kavuşturulması noktasında Büyükşehir Belediyesi’nden önemli bir destek aldıklarının altını çizdi. Ulu Cami’nin cephe temizlemesi ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla tarihi caminin eski ihtişamlı görüntüsüne yeniden kavuştuğunu ifade eden Gündüz, bu konudaki çalışmaları nedeniyle Başkan Altepe ve ekibine teşekkür etti.

Türk kültüründe camilerin önemli bir buluşma noktası olduğunun altını çizen Başkan Altepe ise, sadece camiler değil tüm sosyal donatı alanlarının tüm mahallelerde Bursa’ya yakışır hale getirilmesi için çalıştıklarını vurguladı. Cami bahçelerinin daha ferah görünmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini dile getiren Başkan Altepe, bu konudaki çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

MÜFTÜLÜKTEN BAŞKAN ALTEPE’YE TEŞEKKÜR
MÜFTÜLÜKTEN BAŞKAN ALTEPE’YE TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 17:00:02
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 17:47:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?