4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Muhasebeciler toplandı

Bursa'da, 29 Mart mahalli seçimlerinde belediye başkanı, meclis üyesi ve il genel meclisi üyeliklerine seçilen muhasebeci ve mali müşavirler, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

BSMMMO ‘nun Fomara İş Merkezi'ndeki binasında yapılan toplantıya BSMMMO üyesi olan İnegöl Belediye Başkanı Ainur Aktaş ve Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil konuşmacı olarak katıldı. BSMMMO Başkanı Mesut Topcu, parti ayrımı yapmaksızın siyasetçi meslektaşlarına destek verdiklerini açıkladı.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Belediye başkanlığı bir meslek değil. Bu işin okulu falan yok. Stajyerliği de yok. Ben hiç rozet falan takmadım hayatımda. Bu saatten sonra da takmayı düşünmüyorum. Herkesin belediye başkanı olmaya çalıştım. Hangi siyasi partiden olursa olsun herkese hizmet götürmeye çalıştım. Herkesi dinledik, herkesin derdine çare olmaya çalıştık. Ancak bu çok da mümkün değil. Hatta çoğu kez insanlarımız çok farklı konularda talepte bulunuyor. Özellikle iş ve benzeri konularla alakalı.

Halkın beklentisi yüksek olduğu için belediye başkanlarının açıkçası sosyal hayatı yok denecek kadar az. Evimize vakit ayıramıyoruz. Meslekten koptuk, ama bütün şehrin hesabını tutar olduk. Aynı zamanda bütün vatandaşlarımızın mali müşaviriyiz bir anlamda. Sözün özü belediye başkanlığı demek, o kent için kurban olmak demektir" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 14:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?