5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Mühendisin evinde kara yas var

Afganistan’ın başkenti Kabil yakınlarında düşen yolcu uçağında bulunan Bursalı inşaat mühendisi Ayhan Birci’nin evinde büyük üzüntü yaşanıyor. Acılı aile, zayıf bir ihtimal de olsa oğullarının sağ olarak kurtulabileceği ümidi taşıyor.

Bursa çevre yolu inşaatını yapan Gülsan’da çalışan inşaat mühendisi Ayhan Birci (39), başarılı bir teknik adam olarak firmanın Afganistan’daki işlerinde görevlendirildi. Herat’tan Kabil’e gelmek için uçağa binen Birci, düşen uçaktaki yolcular arasındaydı. Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde annesi ve 2 kardeşiyle kalan Ayhan Birci’nin evinde sessizlik hakim. Huriye Birci’ye, oğlunun düşen uçakta olduğu doktor kontrolünde haber verildi. Kardeşi Ahmet Birci, uçağın düştüğünü ve ağabeyinin de uçakta olduğunu televizyonlardan öğrendiğini üzüntü içinde söyledi. Ahmet Birci, kazadan önce içinde çok büyük bir sıkıntı hissettiğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Birci ailesi, kendilerine resmi kaynaklardan kesin bir bilgi gelmediği için, zayıf bir ihtimal de olsa oğullarının sağ olarak kurtulabileceği ümidini taşıdıklarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 18:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?