6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Mühendislerin seçim heyecanı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ'NDE SEÇİM HEYECANI

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi 12. olağan genel kurulu Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi'nde yapıldı.

Hasan Kaşıkçı ve Remzi Çınar'ın yarıştığı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi'nde genel kurul heyecanı yaşanıyor.

Yarın yapılacak seçimler öncesi her iki başkan adayı da üye ve delegelerin karşısına çıkarak hedefleri ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Adayı Hasan Kaşıkçı, "Oda yönetiminin beklentilere cevap vermemesi sonuç üye sayımızda azalmalar olduğunu görüyoruz. Bu beklenti azalmasından hareketle beklentilere cevap verecek projeler oluşturarak odamızdaki tüm üyelerimizin birlik beraberliğini sağlamak istiyoruz. Bu gücü oluşturacak üye sayısını arttıracağız. Ayrıca özelleştirmelere yönelik birtakım çalışmalarımız olacak. Elektrik dağıtım özelleştirilmesinin ihalesi olacak. Bu konuda odanın daha etkin olmasını sağlamalıyız. Özelleştirmenin kazanımları önemli. Mevcut odanın her konuşmasında ve tekdüze bir fikrin olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple biz ideolojik ve siyasal fikirleri ön plana çıkartmaktan çok, fikirleri konsensüs çerçevesinde ortak akıl ile dile getirilmesini sağlayacağız" dedi.

Diğer Başkan Adayı Remzi Çınar ise birlik beraberlik çağrısında bulunarak, "Tarlada izi olanın harmanda sözü olur. Bizim söyleyecek çok sözümüz var. Onun için genel kurula birlik beraberlik içinde gitmek istiyoruz. Üyelerimizin, mesleğimizin, Bursa'nın kazanması için destek bekliyoruz. Biz ülkemizin ve Bursamız'ın çıkarlarını düşünüyoruz. İlkelerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Odamız birlik beraberlik çerçevesinde daha iyi yerlere gelerek gelecek için önemli çalışmlara imza atacak" diye konuştu.

EMO Bursa Şubesi, yarın yapılacak 12. Olağan Genel Kurul seçimlerinin ardından yeni başkanını seçecek.

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ'NDE SEÇİM HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 16:48:01
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 17:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?