3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

MÜSİAD'dan destek sözü

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Cemil Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret ederek, başarılar diledi.

MÜSİAD Başkanı Tekin, tarihi belediye binasındaki ziyarette, şehremini olmanın zorluğundan bahsederken, her ihtiyaç duyulduğundan tüm üye işadamlarının desteğe hazır olduğunu söyledi.

MÜSİAD’ın Bursa’da yapılan ve yapılmak istenen güzel işlerin her zaman yanında olduğuna dikkati çeken Tekin, “Yanlışları ise bizzat yapanları uyararak engellemek için çalışmıştır. Bugünden sonra da aynı tavrımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Makamına değer katanların muhafaza edilmesinde, makamının değerini düşürenlerin ise o makamda tutulmamasında MÜSİAD üzerine düşen görevi her zaman yapacaktır” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise yaşadığı kente hizmet etme ve geleceğini planlama fırsatının kendisine verilmesinden duyduğu gururu dile getirdi. Kentin avantajlarını ve kaynaklarını yerinde kullanarak güzelliklerini ortaya çıkaracaklarının altını çizen Başkan Altepe, “Bunları hep birlikte başaracağız. Çünkü hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin nimetlerine karşılık olarak gerekeni en iyi şekilde yapmalıyız. Bursalıların bizden beklentilerini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 15:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?