6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

MÜSİAD'ta Çepni dönemi

MÜSİAD BURSA ŞUBESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Cemil Tekin aday olmazken, yerine Hasan Çepni geldi.

Ördekli Kültür Merkezi'nde yapılan 14. Olağan Genel Kurula MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihat Vardan, Osmangazi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve iş adamları katıldı. Kurulda bir konuşma yapan Başkan Cemil Tekin, MÜSİAD içerisinde yarış olmadığını, yapılan istişareler sonucunda başkanın belirlendiğini söyledi. Başkan yardımcılarının bir sonraki dönem için başkanlığa hazırlandığını ifade eden Tekin, bu doğrultuda Hasan Çepni'nin başkan olmasında karar verildiğini belirtti. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu dile getiren Tekin, "Biz 3. dönemimizi tamamladık. Hasan Çepni'nin başkanlığında tek listeyle seçime gittik. Biz aldığımız bayrağı bir yerlere kadar taşıdık. Bizden sonraki başkanlarımız da daha ileriye taşıyacaktır. Ekip çalışması devam edecek. Yeni başkanımız ne zaman isterse yardımcı oluruz, hizmetindeyiz" dedi.

Tek listeyle gidilen genel kurulda başkan yardımcısı Hasan Çepni, oybirliğiyle yeni dönem başkanlığına seçildi. Yeni dönemde üyelere yönelik faydalı çalışmaların devam edeceğini anlatan Çepni, "Bu dönemde yurt içi ve yurt dışı gezilere ağırlık vereceğiz. Üyelerimize iş bağlantıları noktasında destek arayacağız. Sektör kurullarımızı etkin bir şekilde kullanacağız. Ayrıca bu dönemde şubemiz için yeni bir arayışında olacağız" diye konuştu.

Kurul sonunda ise hizmetlerinden ötürü Cemil Tekin'e ve yönetimine Genel Başkan Ömer Cihat Vardan tarafından plaket verildi.

Hasan Çepni başkanlığındaki yeni yönetimde Mustafa Esgin, Mehmet Sami Mekikçi, Haşim Kar, Osman Arıcı, Hilmi Gülcemal, Ahmet Berber, Alaaddin Pehilvan, Abdülcelil Uysal, Kemal Ermiş, Hasan Şahintürk, Atilla Çelebi Özgül, Aytekin Koç, Şükrü Küçükyoldaş ve Mutlu Olağaner yer aldı.

MÜSİAD BURSA ŞUBESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
MÜSİAD BURSA ŞUBESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
MÜSİAD BURSA ŞUBESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
MÜSİAD BURSA ŞUBESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
MÜSİAD BURSA ŞUBESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 09:48:05
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 14:43:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?