6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Musiki derneği başkanı ölü bulundu

SON BESTESİNİ YAPAMADI

Bursa'da Türk Sanat Müziği Sevenler Derneği Başkanı emekli öğretmen Ali Altın, gece keman çalmak ve beste yapmak için gittiği dernekte ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre "Beste çalışacağım" diyerek evden ayrılan 57 yaşındaki Ali Altın, Atatürk Caddesi Saygılı İş Merkezi'ndeki derneğe gitti. Gece boyu eve gitmeyen Altın'ı merak eden ailesi, dernek üyelerini arayıp bilgi istedi. Sabah babasının cep telefonuna ulaşamayan Özgür Altın (19), Dernek İkinci Başkanı Gülseren Canyurt ile birlikte derneğe gelip kapıyı açtığında babasını yerde cansız şekilde yatarken buldu. Olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, yaptıkları araştırmada cinayet izine rastlayamadı.

Ali Altın'ın üç çocuğundan en küçüğü olan Özgür Altın, derneğin kapısının önünde fenalık geçirdi. Özgür Altın, "Babam dün gece evden ayrıldı. Buraya gelip çalışacağını söyledi. Herhangi bir sorunu yoktu, yalnızca midesinden rahatsızdı ve hap içiyordu. Olanlara inanamıyorum" dedi.

Ali Altın'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Orhangazi'de toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2010 Pazar 16:09:02
Güncelleme :4 Nisan 2010 Pazar 17:21:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rgm hair reşat IP: 188.58.64.xxx Tarih : 4.04.2010 21:38:01

 ali abimi yeni tanıdım ama çok sevdim saygılı bir aile babasıydı eşine olan sevgisi yaşama sevinci benim için örnek biriydi allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum