3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Mustafa Altınbaş güven tazeledi

Orhangazi Servisçiler Kooperatifi’nde Mustafa Altınbaş yeniden başkan seçildi.

Orhangazi Servis Minibüsçüleri Kooperatifi’nin 3. genel kurul toplantısı hafta sonu kooperatif merkezinde yapıldı. 4 yıl önce kurulan Servis Minibüsçüleri Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısına tek aday olarak katılan Mustafa Altınbaş yeniden başkan seçildi.

Genel kurul toplantısında yönetim değişmedi. Görev dağılımı şöyle oldu: "Başkan Mustafa Altınbaş, İkinci Başkan Zekeriya Varlı, Muhasip Akın Uğur, Üye Hasan Sevci".
Başkan Altınbaş, “Kooperatifimiz kurulmadan önce S plakalı esnafımızın durumunu hatırladıkça bugün geldiğimiz noktanın ne kadar büyük başarı olduğunu görmekteyiz. Bu başarı sadece kooperatif üyelerimize değil tüm S plakalı araç sahiplerine katkı sağlamıştır. Bu gerçekten hareketle tüm S plaka esnafının kooperatifimiz çatısı altında güç birliği yapması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu günlerde yaşadığımız ekonomik kiriz en çok bizi etkilemiştir. Fabrikalarda azalan personel sayısı servislerimizin de azalmasına hatta tamamen durmasına sebep olmuştur. Bu sıkıntıları birlik ve beraberlik içinde aşabiliriz. Kooperatifimizin dışında çalışan esnafımızın da bu çalışmalarımıza katılması hem gücümüze güç katması hem de hizmet kalitemizin yükselmesi açısından çok önemlidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 15:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?