2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Mustafakemalpaşa'da cinayet

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde bir kişi pompalı tüfekle öldürüldü.
 
Edinilen bilgiye göre, olay Dere Mahalle'de dün gece saat 00.20 sıralarında meydana geldi. Kahvehane işletmeciliği yapan 3 çocuk babası Erdinç Şencanlı (32), Sedde Geçidi üzerindeki kendi işyeri önünde, Dere ve Yeni Dere Mahalleleri Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı R.T.'nin oğlu E.T. (17) tarafından, aralarındaki münakaşa neticesinde vurularak öldürüldü. Kalbine isabet eden 3 kurşunla olay yerinde hayatını kaybeden Şencanlı'nın cansız bedeni Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye koşan yakınları ve mahalle sakinleri, aldıkları acı haberle sinir krizi geçirerek kendilerini yerden yere attı. 

Maktul Erdinç Şencanlı'nın ağabeyi Adnan Şencanlı, "Dernek Başkanı R.T, mahallede uyuşturucu satılmasına göz yumuyor ve buna kimse engel olmuyor. Mahallemiz uyuşturucu için bir kurban verdi" iddiasında bulundu.
 
Öldürülen Erdinç Şencanlı'nın ağabeyi Adnan Şencanlı'ya ait bir işyerinin satılığa çıkarıldığı, bu işyerine R.T.'nin de talip olduğu, fakat işyerinin başkasına satıldığı öğrenildi. 

Cinayet zanlısı E.T, babası R.T. tarafından emniyete teslim edilerek gözaltına alındı. Savcı, Erdinç Şencanlı'nın cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderirken, polis olayın daha fazla büyümemesi için Dere Mahalle'de geniş emniyet tedbirleri aldı.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2007 Pazartesi 14:12:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?