2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Mustafakemalpaşa'ya yeni hastane

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ne yapılacak hastaneye yer bulmak için oluşturulan komisyon çalışmalarını tamamlayarak, hazırladığı raporu kaymakamlığa sundu. 

Komisyon tarafından yapılan yazılı açıklamada, "30 Eylül 2006 tarihinde yapılan toplantıda ilçeye yeni bir hastane yapılması için oluşturulan yer tespit komisyonu çalışmalarını tamamladı. Komisyon Mustafakemalpaşa, Yalıntaş ve Tatkavaklı Belde Belediye Başkanlarına ziyaretlerde bulunarak hastane arazisi olabilecek yerleri tespit etti. Raporumuza göre Sağlık Bakanlığı’na hibe edilebilecek şartları haiz araziler hakkında resmi yazı ve yerlerin krokileri çıkarılarak, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’na iletildi" denildi.
 
Yeni hastane yapımı için tespit edilen uygun arazilerin, Mustafakemalpaşa Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Lalaşahin Mahallesi ile Orta Mahalle 716 ada 4 parsel, Yalıntaş Belediyesi sınırları içerisindeki Kocadüz mevkiindeki 1344 nolu parsel ve Tatkavaklı Belediyesi sınırları içerisindeki Demirdere Köyü yolu üzerinde bulunan 1506 parsel nolu 40.365 metrekarelik alan olduğu açıklandı. Önümüzdeki günlerde Güney Marmara Saha Koordinatörü Dr. Orkun Yıldırım’ın ilçeye gelerek söz konusu araziler üzerinde incelemelerde bulunacağı öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2007 Perşembe 18:14:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?