4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

MYO'ya yeni bilgisayar laboratuarı

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu bünyesinde oluşturulan bilgisayar ve teknoloji laboratuarı hizmete girdi.

Orhangazi MYO’da üniversitenin katkıları ile oluşturulan bilgisayar laboratuarda 16 bilgisayar bulunuyor. Açılış törenine Rektör Mete Cengiz’in yanı sıra Kaymakam Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz ile çok sayıda yetkili katıldı. Rektör Cengiz, teknolojiyi kullanmanın eğitimde son derece önemli olduğunu belirterek, "Böylesine teknolojik ürünlerle eğitim vermek öğrencilerimiz için de son derece mühim" dedi.

ÜNİVERSİTE İNŞAATI MARTTA BAŞLIYOR

Rektör Mete Cengiz, üniversite inşaatına martta başlayacaklarını açıkladı. Cengiz, Yeniköy Belediyesi tarafından tahsis edilen arazi üzerine yapılması planlanan üniversite binası için proje çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Üniversite inşaatımızı kesin olarak mart ayında başlatıyoruz. Önümüzdeki günlerde Orhan Öcalgiray ile detayları görüştükten sonra inşaat için mart ayı içinde bir gün belirleyip, temel atma töreni düzenlemeyi planlıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 12:40:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?