4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Naci Kale güven tazeledi

Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün 10. yılında düzenlenen Genel Kurul’da Naci Kale oybirliği ile tekrar başkanlığa seçildi.

Konak Kültür Evi’nde gerçekleştirilen Nilüfer Belediyespor Kulübü Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz yıl alınan başarılı sonuçların ve branşlarda gerçekleştirilen faaliyetlerin gösterildiği bir sunumla başladı.

Şerafettin Gökalp’in başkanlık ettiği Divan Kurulu seçiminin ardından bir konuşma yapan Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Naci Kale, 10 yıldır Nilüferlileri sporla buluşturmaya çalışan bir spor kulübü olarak faaliyet yürüttüklerini belirterek, başta kulübün Onursal Başkanı Mustafa Bozbey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kulüpte faaliyet yürütülen 13 branş hakkında kısa bilgiler veren Naci Kale, “Bulunduğumuz her ligde en iyiyi amaçlıyoruz. Hentbol Süper Lig’de üst sıraları zorlayan ve Avrupa’da adından söz ettiren bir takımımız var ve Hentbol Takımımız birkaç sene içerisinde dışardan oyuncu almadan alt yapısı ile yetinecek bir kadroya sahip olacak. Birinci ligde mücadele eden Hentbol ve Bayanlar Voleybol takımımız liglerinin en genç kadrolarına sahip. Bu da bizlere ayrı bir gurur veriyor” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Mustafa Bozbey, kulübün üstlendiği görevlerin yeni dönemde artacağına dikkat çekerek, “Örnek başarılar ve projelerle geride bırakılan 10 yıl, bundan sonra yapılabileceklerin de güzel bir göstergesi aslında. Nilüfer Belediyesi sınırlarına dahil edilen beldelerle birlikte sorumluluklarımız artmıştır ve bundan sonra yapacağımız çalışmaların boyutu da değiştirecektir” dedi.

Oyların tamamını alan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Naci Kale, Nahit Akpınar, Recep Tanlak, Mehmet Sönmez, Orhan Er, Zafer Yıldız, Gürcan Körpe, Ahmet Biltekin, Okan Kuduban, Abdullah Koç, Sami Gürbüz, Şinasi Mandıracı, İbrahim Tunç, Ekrem Pamuk ve Ufuk Beceni.

Yeni yönetim kurulu ve kulüp üyeleri hep birlikte pasta kesere kulübün 10. yaşını kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 16:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?