4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Ne bakıyorsun' deyip kurşun yağdırdı

Bursa'da, durakta işe gitmek için bekleyen bir şahsa, 'Ne bakıyorsun' diyen zanlı kurşun yağdırdı. Olayda bir özel güvenlik görevlisi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah 07.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi Yahya Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık ve yaralama suçlarından sabıkalı S.Ö. (27), durakta bekleyen Mikail Atay'a (28), 'Ne bakıyorsun. Ben Erzurumluyum" dedi. Mikail Atay ise zanlıya, "İşe gitmek için arkadaşlarımı bekliyorum. Sana bakmıyorum" cevabını verdi.

Bunun üzerine belindeki silaha sarılan zanlı S.Ö. etrafına kurşun yağdırmaya başladı. Silahtan çıkan kurşunlar, özel bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan ve işe gitmek için durakta bekleyen Fatih Kaya (32), kalp hastası olan ve Yüksek İhtisas Hastanesi'ne tedavi olmaya giden Ahmet Urgancı (53) ve Mikail Atay'a (28) isabet etti. Ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Fatih Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

"ELİNDE BİRA ŞİŞESİYLE GELDİ"
Zanlının elinde bira şişesiyle durağa geldiğini belirten 4 çocuk babası inşaat işçisi Mikail Atay, "Ben işe gitmek için durağa gittim. Bana, 'Ne bakıyorsun' dedi. Kendisine bakmadığımı söylememe rağmen silahını çıkardı. Ben silahı görünce kaçmaya çalıştım ama 6 kurşun bana isabet etti. Ben onun böyle yapacağını bilseydim hiç konuşmazdım. Sadece arkadaşlarımı bekliyordum. Elinde bira şişesi vardı. 4 çocuğum var, çocuklarıma kim bakacak?" diyerek gözyaşı döktü.

"KALP HASTALIĞI İÇİN GİDECEĞİ HASTANEYE VURULARAK GİTTİ"
Olayda silahla yaralanan emekli Ahmet Urgancı'nın ise kalp hastalığının kontrolü için Yüksek İhtisas Hastanesi'ne gitmek istediği öğrenildi. Urgancı'nın, hastaneye gitmek için durakta beklediği sırada silahla yaralanarak ambulansla aynı hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Tedavi edilen Urgancı taburcu edilirken, yaralı Mikail Atay tedavi altına alındı.

Serseri kurşunla hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Fatih Kaya'nın yakınları ise hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Kaya'nın cesedi, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 13:20:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSEYİN BAYN IP: 88.245.210.xxx Tarih : 8.01.2009 21:34:07

bu osmanlı ve evliya şehri bursayıda batırdınızya...başka sözüm yok...