4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Nefes kesen kurtarma

Bursa'da, kamyon ile çarpışan LPG tankeri uçuruma yuvarlandı. Kazada yaralanarak ormanlık alanda mahsur kalan sürücü, yarım saat süren operasyonla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Orhaneli yolu Doğancı Barajı yakınlarında meydana geldi. Bursa'dan Keles ilçesine arpa götüren Mustafa Oruç'un kullandığı (27) 16 GB 341 plakalı kamyon ile Keles'ten Bursa istikametine gelen Kerim Şişman'ın kullandığı LPG tankeri çarpıştı. Kazada, kamyon şoförü Mustafa Oruç ve yanında bulunan arkadaşı Talip Oruç (44) yaralanırken, LPG tankeri yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Tanker 8 metre ormanlık alanda sürüklendikten sonra ağaçlara takılarak
durabildi.

Emniyet kemeri sayesinde ölümden dönen Kerim Şişman'ın yardımına önce orman işçileri koştu. Olay yerine gelen sivil savunma ve itfaiye ekipleri tarafından yarım saatlik bir operasyonla kurtarılan yaralı, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. LPG tankerinin boş olması ise muhtemel bir faciayı önledi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 14:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?