3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Nilüfer 8. Spor Şenliği

Nilüfer Belediyesi’nin “Nilüfer 8. Spor Şenliği” kapsamında düzenlediği mini golf, basketbol, hentbol ve petank yarışmalarında dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

Ödül töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Naci Kale, şenlikte kazananın dostluk olduğunu belirterek, “Tüm öğrencilerimiz birincidir. Burada kazanan Nilüfer oldu. Kazanan gençlerimiz ve kurulan örnek dostluklar oldu” dedi.
Renkli görüntülerin yaşandığı Nilüfer 8. Spor Şenliği’nde hentbolde birinci Nilüfer Belediyespor Kulübü, ikinci Romanya/Braila, üçüncü Özel Final Okulları ve dördüncü de Macaristan/ Balatonfüred ekibi oldu.
Basketbolda birinci Nilüfer Belediyespor Kulübü, ikinci Özel Çakır İlköğretim Okulu, üçüncü Oyak Renault Spor Kulübü ve dördüncü ise Bulgaristan Ardino Belediyesi oldu.

Petank’ta A Grubu Erkeklerde birincilik Romanya, ikincilik Macaristan, üçüncülük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve dördüncülük Bulgaristan’ın oldu. A Grubu Bayanlarda ise birincilik Macaristan’ın, ikincilik Romanya’nın, üçüncülük Bulgaristan’ın ve dördüncülük ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin oldu.
B Grubu Erkeklerde birincilik Özel Tunçsiper Lisesi, ikincilik İbrahim Uyar İlköğretim Okulu, üçüncülük İslam Uyar Ticaret Meslek Lisesi ve dördüncülük de Nilüfer Belediyespor’un oldu. B Grubu Bayanlarda birincilik Nilüfer Belediyespor, ikincilik İbrahim Uyar İlköğretim Okulu, üçüncülük Feriha Uyar Lisesi ve dördüncülük de Özel Tunçsiper Lisesi’nin oldu.
Mini Golf de ise birinciliği Türkiye, ikinciliği Romanya /Braila, üçüncülüğü Bulgaristan/ Ardino, dördüncülüğü Macaristan / Balatonfüred ve beşinciliği de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti / Lefkoşa kazandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 17:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?