4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Nilüfer Edebiyat Cephesi toplandı

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Öykü ve Yazın Atölyesi’nin altı yıllık faaliyetlerinden doğan Nilüfer Edebiyat Cephesi üyeleri bir araya geldi.

Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi’nde düzenlenen kokteylde, atölyeyi 2003 yılında başlatan Dilek Çelebi’ye, ilk eğitmen merhum Yücel Balku’nun eşi Semra Balku’ya ve son beş yıldır eğitimleri sürdüren Hakan Akdoğan’a birer plaket verildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, atölyeye devam ettikten sonra kitapları yayınlanan on bir öykü atölyesi katılımcısına birer kalem armağan etti. Ayrıca son dönem atölye katılımcılarına da belge verildi. Bursa’da edebiyat dünyasına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, atölyenin kurucusu Dilek Çelebi’ye ve ilk eğitmen merhum Yücel Balku’ya teşekkür ederken, Nilüfer Belediyesi’nin eğitim ve kültüre verdiği önemi hatırlattı. Bozbey, Nilüfer Dil ve Edebiyat Cephesi’nin edebiyat alanında önemli projelere imza atacağına dikkat çekti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 11:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
lara yıldız IP: 94.122.173.xxx Tarih : 7.05.2009 11:55:08

Ben yorumdan çok  eleştiri yazacağım.edebiyat sever biriyim,uzun zamandır da bir arayış içindeyim aslında.Nilüfer'de böyle bir çalışmadan habersiz olmak hem benim ilgisizliğim hem de sizlerin yeterince kendinizi duyuramayışınızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Çalışmalarınız hakkında daha geniş bilgi alabilirsem sevineceğim.