3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Nilüfer pazarlarında bilgilendirme

Bursa Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Sıtkı Yılmaz, Nilüfer ilçesindeki 3 pazaryerinde tüketicileri bilgilendirmek için stand kuracaklarını söyledi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Ataevler, İhsaniye ve Beşevler pazar yerlerinde Bursa Tüketiciler Derneği ve Nilüfer Belediyesi tarafından tüketicelere yönelik standlar kurulacak. Tüketicilere, kendi hakları konusunda bilgiler vereceklerini söyleyen Bursa Tüketiciler Derneği Başkanı Sıtkı Yılmaz, "Nilüfer ilçesinde kuracağımız standlarda tüketicilerimize dersler vereceğiz.

Tüketicilerin ferdi haklarını hatırlatacağız. Pazarcı esnafı ile tüketicilere, alışverişte hangi kurallara uyması gerektiğini söyleyeceğiz. Tüm bu yapılan çalışmalar tüketicilerin bilinçlenmesi için. Oluşturulacak bu yerler, tüketicilerin rahatlıkla sıkıntılarını aktarabileceği bir mekan olacak. Tüketicilerin şikayetleri dinlenerek, alışveriş sırasındaki ferdi haklar tüketicilere açıklanacak" Yılmaz, mahalle pazarlarında tüketicilere bilgilendirme broşürü de dağıtacaklarını da sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 13:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?