6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Nilüfer'de bilardo günleri başladı

NİLÜFER'DE BİLARDO GÜNLERİ BAŞLADI

Nilüfer Belediyesi tarafından beden ve zekanın birleştiği bir spor branşı olarak bilinen bilardonun sevilip yaygınlaşması için bu yıl birincisini düzenlenen “Bilardo Günleri 3 Bant Turnuvası” başladı.

Nilüfer Belediyespor iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuvanın başlama vuruşunu Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bilardo milli sporcusu Can Çapak ve Ahmet Alp birlikte yaptı. Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer de ilk defa organize edilen bilardo günlerinin geleneksel hale getirileceğini belirterek, “Nilüfer bu tür projeleri başlayıp bitiren değil, aksine sürdüren, genişleten ve uluslararası düzeye taşıyan bir anlayışa sahip. Amacımız beden sporu ve zekanın birleştiği bu sporu Nilüfer’de ve Bursa da yaygınlaştırmak” dedi.

Milli sporcu Can Çapak, daha sonra 7-9 ve 11 bant atışları yaparak mini bir gösteri yaptı. 3 gün sürecek turnuvaya dünya ve Avrupa şampiyonu toplam 32 bilardocu katılıyor. Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde gerçekleştirecek turnuvada karşılaşmaları sabah 10.00’dan akşam 23.00’da kadar devam edecek.

NİLÜFER'DE BİLARDO GÜNLERİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 11:21:03
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 12:36:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?